Ponedeljak 14.11.2016.
13:44
Vestionline

"Sledeće godine će se desiti smak sveta, ali će ga preživeti samo političari"

pixabay.com
Teoretičar zavere ubeđen da nam se bliži kraj

Svetski lideri znaju da će u septembru 2017. doći do apokalipse, ali planiraju da spasu samo sebe i svoje porodice, zbog čega tri decenije grade ogromne podzemne bunkere.

Ovo tvrdi Robert Vičino, teoretičar zavere, a prenosi britanski Dejli star.

- Mnoge vlade, poput američke, britanske ili ruske, znaju da će doći do događaja koji će uništiti čovečanstvo. Zato spremaju tajne komplekse za preživljavanje. Ali bunkeri nisu napravljeni da se u njima sakrije običan narod, već samo globalna elita, odabrani - tvrdi on.

Vičino kao primer navodi to da je u Rusiji organizovana vežba preživljavanja za 40 miliona ljudi.

- Američka vlada pravi povezane bunkere od 1983. Najveći se nalazi u Koloradu, ispod Denvera, i ima mesta za 10.000 ljudi. Taj kompleks je povezan s Vašingtonom i drugim bunkerima vozovima. Za to su korišćene bušilice slične onima kojima je napravljen tunel ispod Lamanša - priča on.

On tvrdi da će apokalipsu izazvati dolazak planete Nibiru ili Planete Iks u blizinu Zemlje.

- Naša planeta će biti uhvaćena u magnetno polje Nibirua, a prava kiša meteora uništiće svet. Političari to znaju i zato prave bunkere koji su toliko duboko da nisu napravljeni za slučaj trećeg svetskog rata već za nešto mnogo gore. Ni političari ne žele to da objave jer znaju da bi to dovelo do haosa u svetu, pa se u miru spremaju za život u skloništima - tvrdi Vičino.

Naravno, većina istraživača odbacuje ove tvrdnje kao potpuno neutemeljene i napravljene bez ikakvih dokaza.

2024 © - Vesti online