Nedelja 13.11.2016.
18:11
Vestionline, Informer.rs

Surova šala Ace Lukasa: Krofne posute kokainom!

youtube.com/TV Arhiva
Jelena Karleuša nije jela krofne, izgleda da ne veruje kolegi Aci Lukasu

Folker je ispod stola izvadio kesicu sa belim prahom koji je prosuo po dezertu namenjenom Jeleni Karleuši, Ani Bekuti, Viki Miljković, Draganu Stojkoviću Bosancu, Mariji Šerifović. Kada su videli šta Lukas radi, članovi žirija su bili zaprepašćeni, ne sluteći da se Lukas samo šali sa njima.

On je zapravo celu foru osmislio ranije, pa je zato i doneo krofne i pripremio šećer u prahu koji je bio upakovan kao kokain.

Sa originalom sam odavno prestao da se bavim, ima 15 godina. Mala šala nije na odmet, rekao je Aca Lukas

- To je bilo zezanje. Čak sam od šećera napravio crtu i svi su bili u šoku. U prvi mah niko nije smeo da jede krofne - priznao nam je Lukas kada smo ga pozvali da proverimo ovu informaciju. On nam je rekao da se već dugo ne drogira, tako da ni nema kokain kod sebe. Zato se, kaže, igrao sa prah-šećerom:

- Sa originalom sam odavno prestao da se bavim, ima 15 godina. Mala šala nije naodmet - smatra pevač.

Sve smazali

Jelena Karleuša kaže da ih je Lukas urnebesno zabavio ovom šalom, ali priznaje da ona jedina nije probala te krofne.

- Lukas je šoumen koji se retko rađa, kome mozak radi 300 na sat i beskrajno je duhovit! Mariji i meni je postao treći član paklene ekipe i klana. Stalno pokušava da me prevari i zezne, tako da mu više ne verujem i kad mi pruži krofnu! Razmislim u čemu je trik - rekla je Jelena za "Informer".

Ona priznaje da nije sigurna čime je njen kolega zaista posuo krofne:

- Kad je reč o toj priči, svi su se najeli tih kolača sem mene jer ne jedem slatko. A čime je on to pošećerio, zauvek će ostati tajna koju samo on zna! Zajedno pravimo najgledaniji šou-program svih vremena na ovim prostorima, bez ikakve pristojne konkurencije. Tačnije, konkurencija i ne postoji jer smo mi ipak i najveće muzičke zvezde. Sada je sve to postalo mnogo više od samo muzičkog takmičenja talenata i tek će čitav Balkan gledati spektakl.

2024 © - Vesti online