Četvrtak 10.11.2016.
21:11
Vestionline

Šešelj Deveportu obećao "jači nokaut"

Tanjug
Uvek spreman za duel: Vojislav Šešelj

Šešelj je na Tviter nalogu napisao: 

"Devenport laže da danas u Skupštini nismo bili spremni. Itekako smo se spremili. Zato je i popio nokaut. Sledeći nokaut će biti jači". 

Šef Delegacije EU Majkl Devenport u četvrtak dva sata nije mogao da počne s planiranim predstavljanjem Izveštaja EK o napretku Srbije na parlamentarnom odboru, jer predstavnici radikala i Dveri nisu želeli da razmatraju materijal na engleskom.

U saopštenju koje je izdala Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji izrazila je žaljenje što nisu bili ispunjeni uslovi za predstavljanje izveštaja Evropske komisije o Srbiji za 2016. godinu članovima Odbora za evropske integracije Narodne Skupštine, na koje je ambasadora Majkla Devenporta pozvala predsednica Odbora.

[8:35:21 PM] zeljko.mutavdzic.78: [8:35:45 PM] zeljko.mutavdzic.78: dwdqwd

Odbor duže od jedne decenije ima praksu da pozove Delegaciju EU da razmatra izveštaj Komisije sa poslanicima, podseća se u saopštenju.

"Delegacija prepoznaje važnu ulogu Narodne skupštine i veliki doprinos koji daje procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji. Zbog toga Delegacija zahvaljuje predsednici Narodne skupštine i Odboru za evropske integracije na nastojanjima da poslanicima pruže priliku da se čuju njihovi stavovi o izveštaju Komisije za 2016", ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, ambasador Devenport je spreman da se vrati u Narodnu skupštinu na poziv predsednice Skupštine i predsednice Odbora, kada se steknu uslovi za takvu diskusiju.

2024 © - Vesti online