Četvrtak 10.11.2016.
19:51
Vestionline, Index.hr

VIDEO: Kako se Obama 2011. šalio na račun Trampa u Beloj kući

Reuters
Barak Obama nije znao da će njegov naslednik biti baš Donald Tramp

Mediji su se u međuvremenu pozabavili time da pronađu snimak iz 2011. u kojem se Obama na svečanoj večeri u Beloj kući šali na Trampov račun.

Na godišnjoj večeri u Beloj kući uz brojne novinare prisutni su i mnogi ugledni ljudi iz javnog života, a 2011. među njima je bio i Donald Tramp.

U svom govoru Obama je prvo odlučio da prikaže video “njegovog rođenja“ kako bi odgovorio na glasine o tome gde je rođen. Na oduševljenje dvorane, Obama je pustio isečak iz crtanog filma “Kralj lavova“. 
Ali, to je bio samo početak. U nastavku govora, Obama se ismejao Trampovim nagađanjima kao i njegovim učestvovanjem u rijaliti programima. 

- Niko nije ponosniji da se ovo pitanje o mom rođenju stavi sa strane od Donalda. A to je zbog toga što se on napokon može fokusirati na stvari koje su važne, kao na primer, jesmo li lažirali put na Mesec, šta se dogodilo u Rozvelu i gde je Tupac - rekao je Obama, publika se glasno smejala, a Tramp se kiselo smeškao. 

Ovo se dogodilo svega par dana nakon što je Obama zaista objavio dokument o tome da je rođen u SAD, za koji je Tramp tvrdio da ne postoji. 

- Kažite šta želite o Trampu, on bi sigurno doneo neku promenu u Belu kuću - zaključio je Obama i pokazao fotografiju Bele kuće kako bi ona izlgledala da je Tramp predsednik.

2024 © - Vesti online