Četvrtak 10.11.2016.
18:01
B. Simonović - Vesti

Sve je bila Milova ujdurma

Youtube/avtokefalis
Laž do laži: Dragan Koprivica

- Državni tužilac Milivoje Katnić se pojavio kao naručeni branilac te ujdurme koju bi i student prve godine kriminalistike lako oborio na svakom sudu. On je prihvatio da medijima i građanima priča bajke za malu decu iako i sam shvata da niko ne veruje u te izmišljotine o državnom udaru - kaže Koprivica.
Analizirajući Katnićeve dokaze o paklu koji je tobož pripreman za Crnu Goru, Koprivica je izvrgao ruglu film i fotografije navodne opreme za teroriste "bez ijedne puške ili pištolja", koju je lako naći na internetu ili jednostavno snimiti u bilo kom policijskom magacinu, Koprivica pita kakvog je, uostalom, značaja imalo sve to ako je ta oprema na dan izbora, odnosno sudnji dan za Crnu Goru, bila stotinama kilometara daleko od Crne Gore, jer Katnić tvrdi da su snimci naknadno dobijeni od policije iz Srbije.

Uništeno oružje

Vrhunac besmisla u Katnićevoj priči predstavlja tvrdnja da je oružje koje je bilo pripremljeno za teroriste spaljeno i uništeno negde između Crne Gore i Srbije, o čemu takođe nema nikakvog dokaza, makar fotografija koja bi to potvrdila.

2024 © - Vesti online