Četvrtak 10.11.2016.
01:11
N. S. Preradović - Vesti

Srušila me CIA

A. Čukić
Joška Broz


Komunistička partija vas je putem Tvitera izbrisala iz članstva. Da li je to konačna smena?
- Ma kako mogu da me izbace, nemaju kvorum, a i nisu me oni izabrali, nego kongres. Samo šire laži, stalno su na tim društvenim mrežama poput Fejsbuka, Tvitera.
Tačno je da su održali nekakav falš sastanak i da ih je bilo 14, od kojih dvojica nemaju ni pravo glasa. Istovremeno imam potpise 17 članova Centralnog komiteta koji su me podržali, tako da nemaju većinu da me smene.

Zbog čega pokušavaju da Vas isteraju iz partije?
- Imam informacije da je neko platio da me isteraju iz partije, uskoro ćemo utvrditi i koliko su para za to uzeli i od koga. Sve će izaći na videlo, jer izmišljotine i laži neće proći.

                                   Joška Broz: Živim kao pas!

Ko su ti ljudi?
- To su oni koji su lajali protiv naših koalicionih partnera, isti oni koji su tražili da se pare uplaćuju na njihove privatne račune, krili da su bili u zatvoru. Vidite, kongres je taj koji bira i razrešuje predsednika i članove Centralnog komiteta, tako da ćemo lepo u decembru sve da vidimo i počistimo te ljude iz partije.

Znači, na kongresu u decembru će se razrešiti cela priča?
- Tačno, imam podršku kongresa, a oni izgleda medijsku podršku. Samo da mi nađemo salu u kojoj ćemo održati kongres i sve će doći na svoje. Oduvek je cilj bio da se uništi komunizam, zapravo da se komunizam pokaže kao zlo, kako bi kapitalizam došao na ove terene. Za njih je bitno da lažu narod i napune svoje džepove. Tu nema perspektive, zato što mi komunisti ne lažemo narod.

Juri me i žuta patka

Ko vam "radi o glavi"?
- To su oni koji navijaju za "patkicu", oni su protiv mene i komunista. To su američke obaveštajne službe kojima smetaju sve leve partije, bilo da su socijalističke ili komunističke.

2024 © - Vesti online