Utorak 08.11.2016.
10:43
M. Topalović - Vesti

Bravo, selektore!

FS Srbije
PODŠKA: Selektori Sivić i Muslin

I u novembru, selektor "A" reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin posetio je "orliće" pred njihov važan meč.

Isto, Slavoljub Muslin uradio je u oktobru uoči prethodnog "biti ili ne biti" okupljanja mlade reprezentacije Srbije koju predvodi selektor Tomislav Sivić. Nadamo se da će i ovog puta Muslin doneti sreću igračima koje će, ukoliko saradnja sa FSS potraje, jednog dana voditi i u seniorskoj selekciji.

"Došao sam da vam poželim sreću, ali da znate da je ovaj poslednji stepenik najteži. Uvek kada mislite da ste blizu, taj poslednji korak zna da bude veoma težak. Vi ste, međutim, dokazali da imate kvalitet i nemoj da imate ni malo sumnje u sebe, ali upamtite da morate da date sto odsto kako bi na kraju uspeli i ostvarili cilj", rekao je Slavoljub Muslin u beogradskom Hotelu "M" i nastavio:

"Na ovom nivou greške se plaćaju i važno je da ne bude oscilacija. Ritam mora da bude isti tokom svih devedeset minuta, bez opuštanja, kao onda u Novom Sadu protiv Republike Irske. Mladi ste, imate ogroman kvalitet, verujete u svoje mogućnosti i zato se opustite, ali na ovom nivou i stepeniku to ne sme da se ponovi".

"Orlići" se u petak u 18 časova na Stadionu FK Partizan sastaju sa Norveškom u prvom meču baraža za odlazak na EURO 2017 u Poljskoj.

2024 © - Vesti online