Nedelja 06.11.2016.
04:11
Vestionline

Devojka tvrdi da nosi dete Isusa Hrista, a rezultati ultrazvuka su iznenadili sve

youtube.com/The Dr. Phil Show
Ispostavilo se da se u crevima nalazi vazduh

- Znam da je moja trudnoća stvarna. Udebljala sam se deset kilograma. Jednu noć sam spavala i beba je počela da se pomera. Osećam mu glavu tu dole ispod pupka - rekla je Halej.

Ultrazvuk kom je podvrgnuta u sklopu snimanja emisije Dr Fil, pokazao je da u stomaku devojke ipak nema Isusa, kako je tvrdila ona, piše Miror.

- Ono što je najzanimljivije na ovom ultrazvuku nije ono što vidimo, već ono što ne vidimo - rekao je doktor Travis Strok koji je gostovao u emisiji.

Strok je objasnio da postoji opravdan razlog zbog čega devojka ima osećaj da je trudna i zbog čega može da oseti pokrete za koje je bila uverena da su pokreti deteta.

- Postoji neki vazduh u crevima koji se prilikom kretanja pomalo spetlja, stane, pa se skupi, a kad krene natrag u "šetnju" po crevima, može da prouzrokuje osećaj micanja. Ali, to su samo tvoja creva kroz koja se pomera vazduh - objasnio joj je doktor.

Uprkos svim objašnjenjima, devojka ne odustaje od tvrdnji da je trudna.

- Trudna sam, ja neću poricati svoje dete, osećam ga kako se kreće. Žao mi je doktore Strok, ali ne možete lagati Isusa - rekla je Halej.

Njena majka Kristi i sestra Adriana ponovile su da je 19-godišnjakinja kompulsivna lažljivica još od ranog detinjstva i da tako manipuliše ljudima oko sebe.

2024 © - Vesti online