Petak 04.11.2016.
13:59
Tanjug, Vestionline

Pardju: Kristal Palas nije zainteresovan za Ivanovića

Reuters
Neće ga u Palasu: Branislav Ivanović

Mediji na Ostrvu pisali su da su londonski klubovi Vest Hem i Kristal Palas glavni kandidati za potpis kapitena reprezentacije Srbije, kome ističe ugovor na kraju sezone.

- Ne postoji nikakvo interesovanje Kristal Palasa. Souare se povredio, što je veliki gubitak za nas, ali ako želimo da se pojačamo u odbrani to će biti samo na levoj strani - rekao je Pardju i tako demantovao da će Palas dobiti veliko pojačanje na poziciji desnog beka, ali i štopera.

Čelsi najverovatnije neće ponuditi Ivanoviću produžetak saradnje, ali Srbin neće morati da brine jer postoji veliko interesovanje iz Kine, SAD, Italije i Engleske. Ivanović je u poslednje vreme izgubio mesto među najboljih 11 posle odluke menadžera Antonija Kontea da u formaciji 3-4-3 na desnoj strani bude Viktor Mozes.

Ivanović je godinama bio jedan od najboljih fudbalera Čelsija i u značajnoj meri pomogao mu u osvajanju dve titule Premijer lige, Lige šampiona, Lige Evrope, tri FA kupa, dva Liga kupa i Komjuniti šilda. On je član londonskog tima od 2008. godine kada je došao iz moskovske Lokomotive za 9,8 miliona funti.

2024 © - Vesti online