Petak 04.11.2016.
12:00
Vestionline

Pucnjava na Senjaku: Nikola Lazetić prvi pritrčao ranjenom Crnogorcu!

Tanjug
Povratak 90-ih u Beogradu... (Foto: Ilustracija)

Bivši fudbaler i njegov blizak prijatelj Radović sedeli su u restoranu nekoliko minuta pre nego što je napadač pokušao da ubije Radovića, saznaju beogradski mediji.

- Dobri su prijatelji, a osim toga Radović, koji je poznat i po nadimku Mića Crnogorac, od Lazetića je kupio spa-centar. Često su sedeli zajedno i imaju mnogo zajedničkih prijatelja - kaže izvor upućen u istragu. On navodi da će i Nikola Lazetić najverovatnije dobiti poziv za saslušanje, kako bi eventualno pomogao policiji da identifikuje i uhapsi napadača.

Očevidac koji se zatekao na mestu pucnjave u sredu uveče kaže da je Radović sam izašao iz restorana kad se začula pucnjava.

- Nikola je odmah skočio, istrčao napolje i dotrčao do ranjenog prijatelja - dodaje on.

Podsetimo, nepoznati napadač navodno je ispalio najmanje četiri hica u pravcu Radovića, i to u trenutku kad je on seo za volan "porše kajena" beogradskih tablica. Dva su završila u prozoru, a dva u donjem delu vrata sa strane vozača.

- Ranjeni Radović prebačen je na VMA i posle ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje - potvrdio je sagovornik upućen u istragu.

Podsetimo, Radović je odranije poznat policiji, i iako rodom iz Crne Gore, mnogo vremena provodi u Beogradu. Navodno, osim što je vlasnik spa-centra, bavi se i izdavanjem nekretnina. On je izbegao likvidaciju i prošle godine, kad je na njega pucano u Belgiji.

2024 © - Vesti online