Četvrtak 03.11.2016.
18:56
B. S. - Vesti

Ubistvo u Baru naređeno iz Nemačke?

youtube.com/tvvijestionline
Ubijen iz osvete: Ivan Laban

Iako se sve dogodilo na pedesetak koraka od kordona policije, koja je obezbeđivala izlaz iz sale, nema svedoka koji bi pomogli u utvrđivanju identiteta dvojice napadača na Labana, a od koristi nije ni iskaz devojke koja je sedela u vozilu pored izrešetanog Labana. Nezvanično se, međutim, saznaje da policija sumnja da je ubistvo Labana naređeno iz Nemačke i da je, kako pišu mediji, po svemu sudeći u pitanju osveta.

Laban je, naime, dok je boravio u Nemačkoj, učestvovao u pljački jedne juvelirnice, ali je, kad je pao policiji u ruke, navodno "propevao" i pristao da otkrije ekipu koja je planirala i organizovala pljačku. Na to navodi činjenica da se Laban, iako je počinio teško delo koje se u Nemačkoj rigorozno kažnjava, ubrzo ipak našao na slobodi.

Inače, Bar je samo 24 sata posle ubistva Labana bio poprište novog obračuna. Posle svađe i tuče u jednom lokalu, Milan P. (36) sačekao je u zasedi ispred lokala Milana Š. (28) i onda namerno kolima naleteo na njega, nanevši mu teške povrede zbog kojih se lekari u Kliničkom centru u Podgorici bore za njegov život.

2024 © - Vesti online