Četvrtak 03.11.2016.
10:40
alo.rs

Misteriozni muškarac obilazi grob ubijene pevačice

youtube.com/Grand Production
Ni posle sedam meseci ubica nije pronađen: Jelena Marjanović

Kako su za "Alo!" potvrdili redovni posetioci, otkako se navršilo šest meseci od Jeleninog ubistva, njeni najmiliji sve ređe dolaze, a brigu o njenoj večnoj kući vodi lokalna cvećarka, koja s vremena na vreme menja cveće i briše spomenik pre dolaska njenog supruga Zorana Marjanovića.

- Došli ste jer se danas navršava sedam meseci od Jeleninog ubistva - započinje razgovor starija gospođa koja se zadesila kod Jeleninog groba.

- Nema cvećarke da zameni cveće i prebriše spomenik, a to znači da Marjanovići neće doći ili će to uraditi znatno kasnije, kada se otvori kapija za automobile. Znate, ovde mi počiva ćerka i svakodnevno dolazim, pa sam primetila da oni nikada nisu došli peške na groblje, uvek se dovezu automobilom. Upale sveće, izljube Jeleninu sliku, postoje malo, pa odu, to im je praksa - u dahu objašnjava vremešna gospođa.

Prema njenim rečima, otkako je Jeleni majka preminula, njen grob se ređe posećuje. Za ovih mesec dana dolazio je samo pevačicin stric Zoran, nekoliko puta, ali i jedan muškarac kojeg ne poznaje.

- Znate, primetila sam tog čoveka, uvek nosi kačket. Došeta, stane ispred groba, postoji koji minut i ode. Ali nikada nije doneo cveće, zapalio sveću, pa ni dodirnuo Jelenin spomenik - priča ova gospođa.

2024 © - Vesti online