Sreda 02.11.2016.
15:42
Vestionline

Repriza Nove godine uz Brkove

Promo (Strangefear)
Brkovi

Posle veoma uspešnog koncerta pred hiljadama fanova u novobeogradskoj Hali sportova, zagrebački pank rok - turbo folk sastav Brkovi ponovo dolazi u naš grad. U okviru turneje po zemljama regiona, odlučili su da se baš prvog dana 2017. zaustave u Beogradu kako bi svojim nastupom u Magacinu Depo (Travnička 3), zajedno sa gostima, produžili slavljeničku atmosferu.

U karijeri dugoj 12 godina, Brkovi uspešno stvaraju jedinstveni miks žanrova pank roka, hard roka, folka, hevi metala i regea, koji je duhovito spakovan u melodičnu celinu koju sami nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Po svim svojim osobinama, to je pravi pank rok bend - umesto pravim imenima članovi se predstavljaju nadimcima, albume nude besplatno i tekstovi pesama su im uvek uvredljivi i seksistički. Ono po čemu se razlikuju od ostalih kolega je to da je ovaj sastav uobičajenu društvenu i političku tematiku panka zamenio ljubavnim tekstovima uglavnom tipičnim za turbofolk i zabavnu muziku.

Brkovi su nastupali širom regiona, ali i Evrope, a ove godine su prmovisali šesti album, koji su nazvali „Torzo Dade Topića“. Već rade na novim pesmama, koje njihovi fanovi željno iščekuju.

Ulaznice za koncert Brkova, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.

2024 © - Vesti online