Sreda 02.11.2016.
14:16
M. Topalović - Vesti

Leonardo propušta Novi Pazar

partizan.rs
Problemi: Marko Nikolić

Marko Nikolić se od povratka u Partizan prošlog vikenda prvi put susreo sa nizom povreda svojih fudbalera. Šef stručnog štaba "parnog valjka" za meč sa Radnikom iz tog razloga nije mogao da računa na čak trojicu igrača, od kojih dvojicu standardnih.

Miroslav Vulićević, Marko Jevtović i Nemanja Mihajlović propustili su duel u Surdulici zbog distorzije skočnog zgloba.

Da nevolja bude veća, desni bek Vulićević i zadnji vezni Jevtović najverovatnije će da propuste i susret sa Novim Pazarom u Humskoj, a na tom meču sigurno neće biti ni jednog od najboljih fudbalera Partizana ove jeseni - Leonarda, koji će pauzirati zbog kartona (dobio četvrti žuti u sezoni). 

Brazilac je u Superligi već postigao sedam golova, najbolji je strelac Partizana i izjednačen na prvom mestu golgetera takmičenja sa Vijeirom iz Crvene zvezde i Paločevićem iz Vojvodine.

Nikolić je zbog izostanka iskusnog Vulićevića u duelu sa superligašem iz Surdulice isprobao Milana Radina na desnom beku i on je poverenu ulogu opravdao. Starter je bio i Saša Marjanović u veznom redu.

Trener crno-belih očigledno će i za Pazarce morati da isproba nove varijante. Posle utakmice 15. kola sledi pauza, koja će, nema sumnje, dobro doći crno-belima.

Partizan naredna tri meča igra u Humskoj (Novi Pazar, Bačka i Napredak), a onda sledi derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu.

2024 © - Vesti online