Sreda 02.11.2016.
14:36
alo.rs

"Htela sam da umrem kad mi je bivši uzeo sina"

Vesti
Pevačica otkrila detalje groznog perioda života: Indira Radić

Radićeva je sina rodila 1991. godine i iste godine se sa suprugom i majkom preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila jer je smatrala da Beograd pruža najviše mogućnosti za razvoj njene karijere. 

Vrativši se sa posla, Radićeva je jednog dana videla da je njen suprug sa svojim stvarima napustio stan, i da dete nije tu. O mužu nikada nije htela da govori. Čak nikada nije rekla ni njegovo ime, a o ovoj traumatičnoj situaciji progovorila je za "Stars".

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge i bola. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Kada mi je bivši uzeo dete htela sam da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. I dan danas je kod mene - rekla je pevačica i otkrila da je upravo na nagovor sina posle 15 godina odlučila da iz "Granda" pređe u "Siti rekords".

- Severin je moj muzički producent. Rekao mi je: "Pošto si mi dala odrešene ruke, smatram da moraš da promeniš apsolutno sve. Publika zaslužuje da uradiš nešto novo" - otkrila je Radićeva.

2024 © - Vesti online