Sreda 02.11.2016.
07:17
Vestionline

"Dok je Marej podržao reprezentaciju u Beogradu, Novak je bio u kravati u Marbelji"

Reuters
Opet na udaru Britanaca: Novak Đoković

- Novak je angažovao duhovnog gurua Pepea Imaza, koji mu pomaže da odbije napade Endija Mareja. Imaz je nekadašnji španski teniser koji zagovara filozofiju "Ljubav i mir". On je veliki pobornik meditacije, joge, specijalista za "duge zagrljaje". On ima veliku ulogu na Novaka od završetka Rolan Garosa - piše "Dejli mejl".

Ovaj britanski tabloid navodi da je Imaz pomogao Novakovom bratu Marku da se izbori sa depresijom pre dve godine kada je bilo jasno da od njegove teniske karijere nema ništa.

- Imaz će da prati Novaka na Mastersu u Parizu, a ne njegova dvojica trenera, Boris Beker i Marijan Vajda. Budućnost saradnje Bekera i Novaka je neizvesna. Posle šokantnog poraza na Vimbldonu, Imaz i njegova "new age" filozofija ima sve veći uticaj na Novaka.

Ovaj tabloid podseća na situaciju od prošlog leta i meča Srbije i Velike Britanije na Tašmajdanu.

- Ubrzo posle Vimbldona, dok je Srbija gubila od Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa, Novak je bio u kravati u Marbelji na predavanju koje je organizovao Imaz, a Marej, iako nije igrao, doputovao je u Beograd kako bi podržao svoju reprezentaciju - piše "Dejli mejl".

2024 © - Vesti online