Sreda 16.06.2010.
13:58
Vestionline

FSS: "Svet" lažima napao reprezentaciju

 FSS je oštro reagovao na tekst pod naslovom "Nemanja Vidić i Marko Pantelić: Potukli se pred Prvenstvo!", koji je objavljen u jučerašnjem broju "Svet-a".

"Pomenuti tekst je u potpunosti lažan, a sve iznesene činjenice su netačne. Takav test je direktno protiv interesa reprezentacije Srbije, koja učestvuje na SP, pomenutih igrača, ostalih reprezentativaca, same organizacije i srpskog fudbala uopšte. FSS ukazuje domaćoj javnosti na očiglednu nameru iznošenja gnusnih laži u veoma važnom trenuku za našu reprezentaciju. Stajemo u odbranu naših igrača koji se pominju u tekstu, na čijem su se mestu, proizvoljnim fabrikovanjem neistine, mogao naći i bilo koji drugi član reprezentacije", navodi FSS.

FSS ističe da je ova laž planski emitovana "u trenutku, a radi lične koristi izražene u cilju povećanja tiraža pomenutog tabloida".

"Reprezentacija Srbije se nalazi između odigravanja prve dve utakmice u grupi D na SP. članovi naše ekipe (Vidić i Pantelić) su dugogodišnjim profesionalnim odnosom, poštenim igrama u dresu državnog tima i izuzetnim ljudskim kvalitetima zaslužili epitete idola mladih i sjaja medijskih ličnosti. FSS neće dozvoliti nijedan napad na svoje članove i zato najpre činimo ovaj prvi korak, a to je otvorena i direktna prozivka ideologa laži. Vidić i Pantelić podneće privatne tužbe i pravdu će pronaći na sudu. FSS će im na tom putu pružiti istinsku i punu pravnu i svaku drugu podršku", dodaje se u saopštenju FSS i ističe da je napad na Vidića i Pantelića napad na reprezentaciju Srbije, koja predstavlja našu zemlje na Mundijalu.

2024 © - Vesti online