Ponedeljak 31.10.2016.
11:07
Tanjug, Vestionline

Sudijama prećeno pištoljem na utakmici Hajduk - Sremac

pixabay.com
 

Kako prenosi Sportski žurnal, sudije i gosti iz Vojke preživeli su torturu u Čurugu, što je u zapisnik uneo delegat Vladan Aleksić.

- Sudijska trojka je dobro vodila tešku utakmicu. Na poluvremenu, došlo je do incidenta. Do sudijske svlačionice sa spoljne strane, došla su lica od kojih je jedan izvadio pištolj i kuckao u prozor, a drugom rukom pokazivao na njega. Nismo videli identitet lica, pošto je prozor zatamnjen - navodi se u izveštaju Aleksića.

Pored toga, predstavnik Sremca Živko Ćurčin požalio se da je dobio udarac u predelu grudi od igrača domaćeg tima Miloša Radanovića.

- Čim sam došao na stadion sačekalo me nekoliko kratko ošišanih momaka koji su mi rekli da ako pobedimo neću živ izaći sa stadiona. Na poluvremenu, u ulazu u zgradu, udario me je Radanović i pretio mojoj porodici - rekao je Ćurčin.

Ćurčin je istakao da su trojica osumnjičenih privedena istražnom sudiji zbog pretnji oružjem.

- Nepoznato lice je prišlo prozoru prostorije sa sudijama i uperilo pištolj u njih. Meč se nije nastavio gotovo 25 minuta, sudije nisu htele da izađu na teren dok ne dode interventna brigada iz Novog Sada - zaključio je Ćurčin.

Utakmica između Hajduk i Sremca završena je rezultatom 2:2.

2024 © - Vesti online