Ponedeljak 31.10.2016.
11:48
alo.rs

"Šabane, koga nema, bez njega se može"

Z. K. Munja
Marija Šerifović

S obzirom na to da je na neki način bio zaštitno lice "Grandovog" muzičkog takmičenja i da se lepo družio sa kolegama u žiriju, očekivalo bi se da im nedostaje, ali je situacija drugačija.

Pop pevačica Marija Šerifović rekla je za "Alo!" da sadašnji sastav žirija u "Zvezdama Granda" odlično funkcioniše i da niko ne treba ni da ode, ni da dođe u ekipu koja ruši rekorde gledanosti iz nedelje u nedelju.

- Da sedimo kao ranije, možda bih rekla da mi nedostaje. Sada kada smo ovako razdvojeni, ne nešto preterano, moram da budem iskrena. Ja njega izuzetno poštujem i cenim, ali ima ona stara: "Koga nema, bez njega se može i mora" - poručila je Šerifovićeva za "Alo!" i dodala da ne postoji šansa da "Pinkove zvezde" budu gledanije ni u ovoj sezoni.

- Naučili smo kako se igra ova igra i mislim da nam sada niko ne može ništa - konstatovala je Šerifovićeva.

Nedavno je pevačica moćnog glasa obradovala fanove vešću da sprema novu pesmu, baladu koja će osvojiti njihova srca.

- Za ideju treba malo, ali za realizaciju treba dosta. Pogotovo zato što želim da ispratim uspeh prethodne tri pesme, ali možda i to nije dobro. Ako se oslanjaš na prethodne rezultate, onda nisi dovoljno opušten, ali verujem da će to biti nešto veoma dobro - zaključuje Šerifovićeva.

2024 © - Vesti online