Nedelja 30.10.2016.
18:56
Vestionline, Alo.rs

Zabela: Kristijanu čuvari priredili "žurku"

N. Đurović
Jedan od priviliegovanih zatvorenika koji u zatvoru koristi internet: Kristijan Golubović

Kristijan Golubović (47) je posle pravog rusvaja na internetu zbog objavljivanja spota za rep pesmu "Moj Czas“ imao "žurku“ i u ćeliji sedmog paviljona "Zabele“!

Kako "Alo!“ saznaje, u sobu su mu upali zatvorski čuvari i prevrnuli je naopačke zbog sumnje da krije mobilni telefon, preko kojeg je šerovao pesmu i na svom Fejsbuk profilu.

Kuvalo za kafu privilegija za odabrane

Nekadašnji pripadnik zemunskog klana Sretko Kalinić zvani Zver i Željko Milovanović zvani Gavra, bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije, jedini u sedmom paviljonu "Zabele" imaju kuvalo za kafu!

- Ko nije iza zatvorskih zidina možda mu zvuči smešno, ali kuvalo za kafu je prava privilegija. Ostali robijaši samo maštaju o pravoj domaćoj kafi - otkriva izvor "Aloa".

- Pretresli su mu bukvalno sve, od poda do plafona, ali ništa nisu našli! Krevet je bio kompletno izvrnut, a detaljno su mu pregledali posteljinu, garderobu i police, ali od mobilnog nije bilo ni traga. Pitanje je da li je dobio dojavu za pretres, pa je telefon sklonio u neki štek ili su čuvari imali dezinformaciju - kaže naš izvor upoznat sa dešavanjima u paviljonu za "nepopravljive".

Pre ove premetačine Kristijan je, prema rečima našeg sagovornika, generalno renovirao svoju sobu!

- Bukvalno sve, osim crnog poda, odnedavno je u pastelnozelenim tonovima. Zidovi su okrečeni u travazeleno, a u tim tonovima su i tepih, zavese, posteljina, pa čak i korpa za veš i kanta za otpatke! Nedavno su mu bušili zid i postavili držač za plazma televizor, koji je takođe u ovoj boji - kaže izvor lista i dodaje da je bivši "farmer" posebnu pažnju posvetio detaljima.

2024 © - Vesti online