Sreda 16.06.2010.
11:49
Vestionline

Nagradno putovanje za najbolje

U bečkoj poslovnici western Uniona: Aleksandra Saška Božičković (desno) i Andrea Krnjaji

Ova poseta je nagradno putovanje za Sašku Božičković koja je proglašena najaktivnijim članom "Western Union Kluba 500" za 2009. godinu. Klub 500 je program za poboljšanje kvaliteta usluga na Western Union lokacijama.


Firma "Tenfore", zastupnik Njestern Uniona za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju, početkom 2010. imenovala je Sašku Božičković za "Wjestern Union ambasadora" Tenfore mreže.


Tokom boravka u Beču, ova delegacija je imala priliku da upozna kolege u sedištu Njestern Uniona, lokacije i članove tima Kluba 500, filijale Western Uniona, kao i istaknute članove menadžmenta ove kompanije.


Saška, ambasadorka iz Doboja sarađuje sa firmom "Tenfore" od 2003. godine i ličnim angažovanjem je zaslužna za višegodišnju izuzetnost u kvalitetu pružanja Western Union usluga. Tako je lokacija "Pavlović banke" 2005. godine uvrštena u klub 500 najboljih lokacija Western Uniona iz celog sveta, a njen tim je ušao među prvih 15.

I u Pošti Srbije

 

 

Preduzeće "Tenfore" , kao zvanični zastupnik Western Uniona za Bosnu i Hercegovinu od 2001. godine, posluje trenutno na više od 620 lokacija. Kao agent za Srbiju servisira građane prilikom transfera novca na više od 1.180 lokacija Pošte Srbije. Saradnja sa Poštom Srbije donela je najbrže uvođenje i automatizaciju kompletnog servisa transfera novca u istoriji Western Union-a. Pored usluga prijema novca iz inostranstva, Pošta Srbije je uz pomoć Western Uniona, prvi put je omogućila slanje novca iz Srbije, ali je i prva u regionu uvela mogućnost kućne dostave novca iz inostranstva.

2024 © - Vesti online