Subota 29.10.2016.
16:52
Vestionline, Express.hr

Pevačica grupe ABBA bila je deo Hitlerovog naučnog eksperimenta!

Reuters
ABBA u 2018. godini će ostvariti “novo digitalno iskustvo”

Rođena je 1945. godine iz veze norvežanke Sini i nemačkog narednika Alfreda Hasea, kao plod eksperimenta Hajnriha Himlera, koji je 1935. osnovao udruženje “Lebensborn” sa ciljem da za nekoliko godina svet preplavi arijevska rasa.

Norveška je, zbog politike Hitlerovog obožavaoca Kvinslinga, bila verni satelit Rajha, ali posle Hitlerovog kraha pronacistički elementi u Norveškoj su bili izloženi žestokom progonu.

Fridina majka i baka bile su obeležene kao izdajnice i izbačene iz rodnog sela u severnoj Norveškoj, a sama Frida je bila izložena stravičnim pritiscima. Jedan ribar joj je nožem ugravirao kukasti krst u kožu, koji je posle s mukom odstranila.

Frida i njena majka su bile prisiljene da prebegnu u Švedsku, gde joj je majka ubrzo umrla od prestanka rada bubrega.

Muke kojima je bila izložena bile su, nažalost, zajedničke većini nesrećne dece, koja su rođena ne iz ljubavi nego iz sulude ideje o rasnoj superiornosti, koju su fanatično delile sve nacističke vođe - redom crni, zdepasti muškarci, poput Hitlera, Gebelsa, Geringa ili Kaltenbrunera.

Frida danas ima 70 godina, a pop grupa ABBA je najavila novi projekat i posle više od 30 godina od javnog nastupa, ostvariće “novo digitalno iskustvo” u 2018. godini.

2024 © - Vesti online