Četvrtak 27.10.2016.
12:41
Vestionline

Tri metode HDZ-a - potkupiti, uceniti ili ubiti!

Facebook/Ivan Pernar
Ivan Pernar objasnio kako funkcioniše HDZ

U intervjuu za portal Indeks, Pernar kaže da pretnje nije prijavio policiji, kao i da mu je HDZ nudio novac, a da je njima u Živom zidu zaprećeno da će biti osuđeni bez suda.

- Nisu oni meni direktno zapretili, pretio mi je predstavnik Slobodnih zidara kad sam bio u Češkoj pre pet godina. Moja borba je počela pre pet godina. Rekao mi je: "Mi imamo vlast i dajemo je kome hoćemo. Imamo i medije. Ako si uz nas, daćemo ti novac i prostor" - naveo je Pernar.

Pernar je i objasnio da čovek koji mu je pretio nije javna osoba i da ne zna ko je to bio.

- To zvuči kao teorija zavere. Međutim, kad biste ušli u polusvet politike... Recimo, posle izbora mene su prikazivali kao najvećeg kriminalca. Pokušali su mene i Sinčića maknuti iz Živog zida, ovaj zločinački sastav predvođen HDZ-om je to pokušao. HDZ stoji iza ovoga s Runtićem, oni kontrolišu i državnu televiziju - kazao je Pernar.

Nezainteresovanost HRT za njegove stavove, Perner tumači tako što kaže da se ne dozvoljava da istina izađe na videlo.

- Meni su HDZ-ovci rekli da postoje tri metode. Ili će pokušati da te potkupe, ili ucene, ili ubiju. Prve dve stvari su već pokušali. Slobodni zidari su mi nudili novac, pod uslovom da ne govorim o protoku novca. S druge strane, HDZ je rekao da će nas osuditi bez suda - kazao je Pernar.

2024 © - Vesti online