Sreda 26.10.2016.
18:00
Tanjug, Vestionline

Partizan: Skupština "čista", Bjeković maliciozan

partizan.rs
Skupština legalno izabrala Vučelića za predsednika, kažu u Partizanu

Iz Partizana su objavili da su na Skupštini prisustvovala 33 delegata, što je omogućilo kvorum i donošenje legitimnih odluka, iako opozicija na čelu sa Bjekovićem smatra drugačije.

- Malicioznim i tendenzioznim nastupima jednog delegata, još u toku iste večeri posle okončanja sednice Skupštine, a narednog dana i neodgovornim i nekorektnim natpisima u nekim pisanim i elektronskim medijima, neutemeljeno je dovedena u pitanje volja delegata i punovažne odluke Vanredne skupštine - navodi se na sajtu crno-belih.

Dalje se navodi da su svi delegati uredno primili poziv za Skupštinu i potpisali svoje prisustvo u SC Teleoptik.

- Statut FK Partizan ne poznaje obavezu informisanja bilo kog delegata Skupštine o biografiji drugih članova ovog najvišeg klupskog tela. Neinformisanost i odsustvo elementarnih saznanja delegata Nenada Bjekovića nije uslov bez kojeg nema Skupštine. Isto tako, ne poznaje zabranu prijateljskih odnosa između delegata u Skupštini, budući da bi, po tom osnovu, moglo da se postavi pitanje kako prijatelji Nenada Bjekovića, mogu biti članovi ovog organa FK Partizan?".

Klub iz Humske izrazio je "snažan protest usled medijskog linča kroz koji prolaze pojedini delegati Skupštine Partizan i apeluje da se piše bez pristrasnosti". 

 - FK Partizan žali zbog cinjenice da neki delegati Skupštine, predvođeni Nenadom Bjekovićem, a i društveno-politički milje kojim je neprekidno okružen, svoju energiju usmeravaju u zaludne prijave i tužbe, maliciozne i neprimerene komentare, pritiske i pretnje, umesto da je usmere u rad na dobrobit kluba čiji su članovi - zaključuju iz Partizana.

2024 © - Vesti online