Utorak 25.10.2016.
18:52
Vestionline

VIDEO: Ceca već napravila haos u "Snajkama"

youtube.com/Happy
Ceci svađe idu od ruke

Jovanovićeva je, podsetimo, tokom boravka u Lisoviću bila među najomraženijim farmerima, ali je uprkos svemu ostala skoro do samog kraja.

Ona je u Lisoviću imala žestoke okršaje sa Saškom Karan, Lepim Mićom i Jelenom Golubović, a sa Milošem Radičevićem, Milanom Đorđevićem Crnim i Filipom Đukićem navodno je imala kratku aferu, pa je ostala bez dečka.

Da li će novog dečka naći u "Snajkama" tek ćemo da vidimo, ali bivša modelsica već je uspela da se posvađa sa cimerkom Draganom.

- Kome si dala svoju nevinost da bi ušla ovde? Hajde reci! Klečala si na kolenima! - napala je Ceca cimerku, koja je odgovorila da ne želi da komunicira.

Ceca se nije libila ni da podeli svoja seksualna iskustva sa cimerkama, ali se držala iste priče kao u "Farmi".

- Nisam imala seks nigde van kreveta. Već sam pričala o tome pa je nastao haos, niko nije shvatio da se šalim - podsetila se Ceca, ali nije htela da detaljiše.

Anja Lupo,  je takođe bila otvorena kada je pričala o svojim seksualnim iskustvima, pa je izrazila želju da vodi ljubav u liftu ili bazenu. Ona je šokirala cimere kada je izjavila da voli da je partner čupa i grebe, kao i da je dečka prevarila sa njegovim rođenim bratom, posle čega su je obojica blokirali na Fejsbuku.

2024 © - Vesti online