Utorak 25.10.2016.
17:49
in4s.net

"Đukanović je izbezumljen zbog mafijaških dugova"

Reuters
Milo šokiran optužbama opozicije

Mandić smatra da je premijer u suštini organizator i izvođač tzv. "Državnog udara" u Crnoj Gori. On je u izjavi za portal IN4S odgovorio na prozivke Đukanovića koji dovodi tzv. teroriste u vezu sa Demokratskim Frontom.

Mandić je pojasnio da je posle Đukanovićeve poslednje izjave u kojoj pravi scenario o navodnoj povezanosti DF-a sa "teroristima" iz Srbije, premijer samo saopštava svoje namere i planove za "obračun sa našim političkim savezom".

- To što je Đukanović nekoga varao i opljačkao i što ti ljudi imaju želju da s njim ostvare dijalog i da izvedu bilanse do kraja, to nije problem Crne Gore. No, moramo da mu poručimo da se ne igra sa vatrom i da ne opterećuje građane Crne Gore. Dosta je narodu bilo prepadanja sa njegovim izmišljenim državnim udarom, dosta im je sprdnje koju je organizovao u subotu i nedelju, kada je privodio, hapsio i pretresao funkcionere DF-a. I ako misli da ćemo mu tolerisati takvo nasilničko ponašanje grdno se vara. Poručujemo mu da privali i da se dodatno ne bruka - istakao je Mandić.

2024 © - Vesti online