Ponedeljak 24.10.2016.
12:41
Vesti

Samo u štampanom izdanju "Vesti": Monsanto ubija; Svet na ivici rata

pixabay.com
 

OD SREDE, 26. OKTOBRA, SAMO U "VESTIMA"

NAŠ REPORTER NA ZASEDANJU MEĐUNARODNOG SUDA U HAGU

Monsanto ubija širom sveta!

Seljaci sa svih kontinenata, iz SAD, Latinske Amerike, Kanade, Evrope, Azije, Afrike  i Australije, svedočili su o zločinima američke agro-korporacije Monsanto. Čuli smo potresne priče o nakaznom potomstvu, kancerima i sterilizovanom zemljištu, čije su posledice stotine hiljada preminulih ili bolesnih seljaka i ko zna koliko porodica koje su primorane da napuštaju sela.

U ekskluzivnom serijalu Nataše Jokić čitajte zašto se trujemo kada jedemo ili kada u bašti uništavamo korov, kako je "Monsanto" falsifikovao sastav svojih pesticida, kako je ubacivao svoje ljude na funkcije ministara i predsednika vlada, kako su otpuštani stručnjaci koji nisu slušali i zašto više ne može da se živi pod čizmom korporacija.

OD ČETVRTKA, 27. OKTOBRA, NOVA SERIJA "VESTI"

SVEDOČANSTVO REPORTERA "VESTI" O KORENIMA SAVREMENIH BLISKOISTOČNIH SUKOBA

Svet na pragu globalnog rata

Sukob na Bliskom Istoku ponovo se razvija u globalni požar, na liniji odmeravanja snaga između velikih sila i na razmeđi dve velike islamske sekte, većinskog sunizma i iranskog šiizma. "Vesti" donose od svog dopisnika Dejana Lukića svedočanstvo iz prve ruke o korenima sukoba na prostoru Iraka i Irana, koji je sada, zahvaljujući intervenciji Zapada, otvoren za sve ishode, naročito onaj najgori.

2024 © - Vesti online