Ponedeljak 24.10.2016.
15:11
Tanjug

DF poručio Milu: Ne igrajte se vatrom!

Tanjug/AP
Opozicija ne priznaje izbore: Andrija Mandić

- Crna Gora je s nama. Većina poštenih i časnih ljudi. Neka ne nastavljaju sa bezobraznom politikom zastrašivanja. Danas se neko može poigrati vatrom. To su oni koji se lažno predstavljaju kao parlamentarna većina - istakao je nosilac liste DF-a Andrija Mandić.

On kaže i da se DF nikoga ne boji.

- Ne priznajemo i ne prihvatamo rezultate izbora. Verujemo da imamo snage da okupimo većinu - rekao je Mandić na konferenciji za novinare ispred zgrade parlamenta, a povodom godišnjice protesta DF, preneli su podgorički mediji.

Mandić je rekao da su ljudi koji su bili s DF-om na tom protestu heroji ovog vremena.

- Videli smo tada više nego ikada da Milu Đukanoviću treba permanentno vanredno stanje. To je ista akcija u produženom trajanju sa sve takozvanim državnim udarom. Njemu ne treba stabilnost već otvorena hajka na neistomišljenike - rekao je Marko Milačić.

DF je povodom protesta tužilaštvu postavilo 13 pitanja - od toga ko su pojedinci koji su bili ubačeni u njihove grupe s namerom da napadaju službena lica do toga kako je moguće da se pojednci hapse i bez lisica i saopštenjima šire paniku saopštenjem o državnom udaru i kako se zove ukidanje aplikacija Viber i Whatsapp tokom izbornog dana.

2024 © - Vesti online