Ponedeljak 24.10.2016.
13:12
Vestionline

Evo zašto udavače hrle na "Hepi"

pixabay.com
Nekome će rijlaiti doneti sreću

Kroz ovaj format "Hepi" traži poželjne udavače, za koje će se tražiti mladoženje. U etno-kući adute će odmeravati najpoželjnije udavače iz celog regiona, kako bi osvojile njima najprivlačnijeg neženju.

- To što su devojke iz svih krajeva obećava različitost njihovog karaktera, ali i običaja i tradicionalnih vrednosti koje neguju. Kroz međusobna takmičenja i susrete sa potencijalnim mladoženjama snajke će pokazati ko su, odakle su, šta znaju, ali i uvideti šta treba da nauče. S druge strane, pojaviće se i one koje nisu baš poželjne da budu nečije snajke, pa će, sasvim očekivano, među njima biti sukoba i problema - kažu u toj televiziji i objašnjavaju:

- Mušakrci će jednom nedeljno slanjem poruka zaslužiti ulazak u kuću u kojoj borave snajke. Trojica koja pošalju najviše poruka imaće priliku da se druže sa potencijalnim nevestama i da pokušaju da saznaju jesu li one te koje su za njih prave. Muškarac koji zavredi nečiju pažnju ostaje da prespava u kući i da se bliže upozna sa devojkom.

Posebna kuća u kojoj će boraviti učesnici ukrašena je etno-motivima, dok u dvorištu postoji i kuća za izolaciju, u kojoj će boraviti oni koji iz različitih razloga mogu biti kažnjeni.

2024 © - Vesti online