Nedelja 23.10.2016.
21:10
mondo.rs

FOTO: Kad se ženi srpski princ to izgleda ovako!

Promo
Prvi ples mladenaca

Venčanju Princa Mihaila Karađorđevića, najmlađeg sina pokojnog nj.k.v. princa Tomislava i nj.k.v. princeze Linde, i Ljubice Ljubisavljević prisustvovalo je više od 300 gostiju - članova i prijatelja kraljevske porodice Karađorđević, kao i brojnih uglednih zvanica iz javnog života Srbije i inostranstva.

Venčanju su prisustvovali njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, sa decom princem Filipom i Alison, princeza Linda Karađorđević, majka princa Mihaila, princ Đorđe Karađorđević, mladoženjin brat, princeza Falon Rajman, supruga princa Đorđa Karađorđevića, princeza Jelisaveta Karađorđević, Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Denis Kif, ambasador Velike Britanije u Srbiji i mnogi drugi.

Promo
Mladenačka torta

Kada su u crkvu ušli Mihailo i Ljubica, čuvari su je zatvorili grbom, javljaju beogradski mediji.

Prinčevski par Mihailo i Ljubica goste iz sveta će, kako je ranije najavljeno, na slavlju u Belom dvoru poslužiti srpskim specijalitetima. Mladenačka torta na više spratova napravljena je u Pančevu, a vino stiže sa Oplenca...

Promo
I jedna zajednička
2024 © - Vesti online