Subota 22.10.2016.
17:13
Vestionline, Alo.rs

Evo šta je Ceca radila u Londonu

Z. K. Munja
Nije odolela londonskim radnjama: Svetlana Ceca Ražnatović

Jedna od njenih najbolji prijateljica, dizajnerka Marijana Mateus, koja godinama živi u Londonu, bila je Cecin domaćin, pa je tako rešila da joj pokaže sve čari jedne od najpopularnijih destinacija.

- Nakon što je sleleta na londonski aerodrom i smestila se u luksuzni hotel "The Westbury", koji ima pet zvezdica, Ceca nije želela da odmara, već je poželela da izađe u grad i oseti atmosferu engleske prestonice. Njena prijateljica Marijana Mateus odmah je stigla do Svetlaninog hotela i organizovala ručak u jednom poznatom restoranu - otkriva izvor za "Alo".

- Posle uživanja u specijalitetima koje je jedan od najpoznatijih londonskih šefova kuhinje pripremao za njih, Svetlana i njena sestra Lidija su zajedno sa Marijanom izašle da prošetaju gradom. Uputile su se pored Temze od Milenijumskog mosta do Tauer bridža, a Cecu su fanovi prepoznavali na svakom koraku. Bila je iznenađena i svima je izlazila u susret da se fotografišu - otkriva izvor "Alo!" i dodaje da je Marijana Mateus odvela Cecu do nekoliko poznatih butika u Londonu, u kojima su šopingovale.

- Iako Ceca nije preterani ljubitelj odlaska u kupovinu, dopale su joj se radnje koje je posetila sa Marijanom. Kupila je nekoliko haljina iz poslednje kolekcije poznatih modnih brendova i nekoliko komada garderobe za ćerku Anastasiju, koja nije krenula na put, već je ostala u Beogradu - piše "Alo".

2024 © - Vesti online