Subota 22.10.2016.
08:27
blic.rs

VIDEO: Alek Boldvin imitirao i razbesneo Donalda Trampa

youtube.com/Saturday Night Live
Skinuo Trampa

Ipak, komedija ne bi bila to što jeste kada ne bi izazvala reakcije. A oglasio se - Donald Tramp. Veče nakon zaista smešne emisije u kojoj su glumci podjednako ismevali kako Klintonovu tako i Trampa, republikanac se oglasio na Tviteru sa porukom u kojoj emisiju naziva neduhovitom, Aleka Boldvina lošim imitatorom, i zahteva ukidanje šoua.

Holivudski veteran Boldvin je očigledno toliko verno preneo ulogu Donalda Trampa da se republikanac osetio ugroženim, piše "CNN".

Takođe, sigurno je da ni Hilari Klinton nije bilo svejedno, pošto ju je glumica Kejt Mekinon ismevala za situacije u kojima je bila uhvaćena u laži, zbijala šale zbog teorija o njenom zdravstvenom stanju i poseban akcenat stavila na pokušaj Klintonove da izazove simpatije glasača kada je u prvoj debati spomenula svog oca, "običnog radnika".

Ipak, Tramp nije imao zamerke na ismevanje Klintonove, već samo na onaj deo koji je izvodio Boldvin. Glumac je karikirao Trampove izjave o Kini, Meksikancima, ISIS-u...koje su očigledno ražestile ekscentričnog republikanca.

2024 © - Vesti online