Utorak 15.06.2010.
12:14
Vestionline

Obradović zadovoljan, ne igraju Karlović i Ančić

Čilić je odustao od nastupa zbog povrede, dok Ančić dugo nije igrao zbog bolesti i u jako je lošoj formi. Sada ostaje pitanje da li će u reprezentaciju biti pozvan veteran Ivan Ljubičić, koji je nedavno izjavio da je završio sa igranjem za DK selekciju.

"Ne zna se još ko će im biti drugi reket. Karlović je povređen, Ančić dugo nije igrao zbog bolesti, a Ljubičić stalno govori da više neće igrati u reprezentaciji. Ako tako ostane, moraće da pozovu Roka Karanušića ili Antonija Veića, ali oni nisu ta klasa", izjavio je za "Žurnal" Obradović.

Hrvati su pre dva dana izabrali tvrdu podlogu srednje brzine, što takođe zadovoljava Obradovića. Selektora ne brine ni atmosfera u Splitu, koja će, kako domaćin najavljuje, biti paklena.

"Psihološki smo se pripremili za navijanje protiv nas, ali nemamo nikakav strah. Tamo će biti najbolje sudije, tako da će svaki incident biti drastično kažnjen. Uostalom, u jeku smo turističke sezone, svuda po Beogradu vidimo reklamne pozive na hrvatsko more i ne verujem da bi i oni dozvolili da se nešto ružno dogodi. Mislim da je i njihov cilj da se pokažu kao dobri domaćini", zaključio je Obradović. 

2024 © - Vesti online