Sreda 19.10.2016.
22:06
Vestionline, Informer.rs

Zlata otkrila: Udaću se za Željka u beloj venčanici!

Z. K. Munja
Priznaje da bi volela da ponovo izgovori "da" obučena u belo: Zlata Petrović

- Veliki sam šaljivdžija i često pravim šale na svoj račun, ali sa tom temom se nikada ne bih igrala. Brak je za mene veoma važan i po tom pitanju sam veoma staromodna. Kada dođe do toga da Željko i ja ozvaničimo vezu brakom, obući ću venčanicu. Inače volim da nosim belo i mislim da bi mi dobro stajala venčanica, pa zašto je onda ne bih obukla. Svaka žena to voli - kaže za "Informer" Zlata Petrović.

Staromodna

Brak je za mene veoma važan i po tom pitanju sam veoma staromodna. Kada dođe do toga da Željko i ja ozvaničimo vezu brakom, obući ću venčanicu - kaže Zlata.

Vreme za unučiće

Pevačica koja je na polovini šeste decenije ističe da ne žali što ona i Rstić neće imati potomke, jer im je sada vreme da uživaju u nekim drugim stvarima u životu:

- Željko i ja smo ostvareni po pitanju roditeljstva. Ja već imam i unuče, tako da sad možemo da se radujemo samo potomstvu naše dece. Kad se dvoje ljudi voli, ne mora u životu i ljubavi samo da im bude cilj širenje porodice. Oboje smo dovoljno kreativni da možemo sreću i zadovoljstvo naći i u drugim stvarima - poručuje folkerka.

Zlata priznaje da je svesna da se zaljubila u muškarca koji važi za velikog švalera, ali kaže da se ne opterećuje time jer se Željko uvek vrati njoj:

Devojke mi muvaju dečka

Vidim ja da se Željku druge cice nabacuju. To mi imponuje. Zna se čiji je on i sa kim završi na kraju večeri. Sve dok ga muvaju, znači da vredi, a verujte mi na reč, stvarno je dobar.
Zlata Petrović

- Gledam i vidim kako mu se druge cice nabacuju i muvaju ga. To mi imponuje. Zna se čiji je on i sa kim završi na kraju večeri. Sve dok ga muvaju, znači da vredi i da nije za bacanje, a verujte mi na reč, stvarno je dobar.

Inače, Zlata kaže da ne mrzi Vesnu Zmijanac, sa kojom se Rstić zabavljao pre nje. Poručuje da je ona samo Željkova prošlost.

- To što su Vesna i Željko bili zajedno meni ne smeta. Pa on je, baš kako i ja, imao život i pre našeg upoznavanja i početka ove lepe priče. Želim joj još mnogo unučića, ma samo neka se rađaju deca. Obradovala sam se kad sam čula da se Nikolija porodila i rodila ćerkicu. Ja sam o Vesni uvek imala lepo mišljenje i prema njoj gajila poštovanje - iskrena je Zlata.

2024 © - Vesti online