Sreda 19.10.2016.
21:20
Vestionline, Blic.rs

Ružić "pecnuo" naprednjake: "Dno" je vrh

youtube.com/channel
Samo je iskreno preporučio predstavu: Branko Ružić

Nakon višemesečnog ćutanja, Ružić je ponovo "pecnuo" naprednjake i lidera SNS Aleksandra Vučića. On je nakon povratka sa predstave na društvenim mrežama postavio slike iz Doma sindikata i preporučio svojim pratiocima da pogledaju Ljubičićevu predstavu.

"Dno je vrh, topla preporuka za opuštanje", napisao je Ružić.

I mada bivši Indeksovac u preporučenoj predstavi igra sedam likova iz političkog i društvenog života u Srbiji, Ružić je postavio samo sliku premijera Vučića.

Inače, radnja predstave "Danas nam je divno DNO“ smeštena je delom na jednu vanrednu konferenciju za štampu, a delom na proslavu godišnjice tabloida "DNO". Voditelj programa je, pred imaginarnim fanovima tabloida, intervjuisao šest "najeminentnijih" gostiju sa proslave tog lista, a u jednom trenutku se pred publikom pojavljuje i sedmi, tajanstveni i ujedno "najmegaeminentniji" gost i ujedno spasilac čitave proslave, kada se ispostavi da se pojavio ozbiljan bezbednosni rizik za zvanice.

Branko Ružić, inače, važi za najveću opoziciju u vlasti i neretko je pokazivao svoje nezadovoljstvo saradnjom SPS-a sa SNS-om. Naročito je naljutio naprednjake kada je na svom fejsbuk profilu objavio sliku sa Igorom Mikićem, koji je usred živog prenosa sa fudbalskog stadiona vređao premijera Aleksandra Vučića.

To je, međutim, bio samo početak. Međusobne uvrede naprednjaka i Ružića su se samo ređale, a u jednom trenutku su ugrozile i opstanak socijalista u Vladi. "Zaćutao" je pred početak izborne kampanje u aprilu.

2024 © - Vesti online