Utorak 15.06.2010.
09:20 >> 11:06h
Vestionline

Tijanić ostaje direktor RTS-a?

Izvor ''Večernjih novosti'' kaže da će sadašnji direktor RTS Aleksandar Tijanić konkurisati u poslednjem trenutku, kao i da je sasvim izvesno da će dobiti još jedan mandat za ovo odgovorno mesto.

Novi stari direktor?: Aleksandar Tijanić


Ko se zaista prijavio za mesto direktora RTS zvanično će se znati tek za nekoliko dana, jer će upravni odbor sačekati da stignu i prijave onih koji su dokumentaciju poslali možda poštom.

Uslovi konkursa predviđaju da je kandidat državljanin Srbije, da ima visoku stručnu spremu ili da je istaknuti novinar, medijski stručnjak i menadžer koji se dokazao izuzetnim rezultatima rada u radio-televizijskim kućama od nacionalnog značaja.


Kandidat mora da ima najmanje 10 godina radnog iskustva, znanje jednog svetskog jezika i organizacione i novinarske sposobnosti dokazane u medijskom poslovanju i vođenju velikih medijskih sistema.


Prilikom konkurisanja za izbor generalnog direktora svaki kandidat je dužan da uz prijavu priloži program rada i razvoja RTS-a za period naimenovanja sa razradom po godinama, piše u uslovima konkursa.

2024 © - Vesti online