Utorak 18.10.2016.
22:09
S. S. - Vesti

Frajle očarale Srbe i Kanađane

A. Čukić
Frajle oduševile našu dijasporu (Foto: Arhiva)

 Koliko su očarale publiku svojim raskošnim vokalima, šarmom i dobrom energijom, govore društvene mreže koje su se usijale od pozitivnih komentara.

- Još sabiramo utiske i svaka od nas ima svoj doživljaj. Ono u čemu se slažemo jeste da je organizacija bila fenomenalna, a ovi koncerti nova inspiracija za nas - kaže Nena i ističe da sa fanovima iz celog sveta komuniciraju preko Fejsbuka.

- Veliki broj ljudi nam je pisao iz Kanade sa pitanjem kada ćemo doći, tako da je bilo divno kada smo se sreli. Neki su putovali neverovatnih pet, šest sati kako bi došli na koncert - dodaje Jela, dok Mara otkriva da su uspele da vide ono što su najviše želele - Nijagarine vodopade i Teslin spomenik.

- Neplanirano smo uspele da odgledamo uživo i bejzbol utakmicu Toronto Blue Jadžs
i Nenj Džork Džankees , i to je bio neverovatan doživljaj - dodaje Mara.

I Japanci ih slušaju

- Jednom smo dobile poruku iz Tokija da se naš CD vrti na jednom njihovom univerzitetu, a da se Japancima najviše svidela "Veštičja pesma". Zato je, ko zna, možda baš Japan zemlja u koju ćemo se otisnuti. Mi stvarno volimo da putujemo i jedva čekamo nove koncerte i susrete sa publikom - zaključuje Nata iz Frajli.

2024 © - Vesti online