Ponedeljak 14.06.2010.
22:30
Blic online

Arsa: Ljubav s Danicom je prošla

 Arsa i Danica u kući Velikog brata
 

Deo novca koji je stekao u "Velikom bratu“ Arsa je uložio u nabavku nove opreme za puštanje muzike jer na prve ponude da demonstrira svoje di-džejevsko znanje nije dugo čekao, pa je odmah prionuo na posao.


"Radio sam ovih pet meseci u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Bečeju, Pirotu, Kragujevcu, Tivtu, Podgorici, Nikšiću, Brčkom, Tuzli, Rogatici," nabraja Vladimir Arsić gradove u kojima se pojavljivao. Još malo rodnog Užica, pa sledi selidba u Crnu Goru.

Na obalama Jadrana ugovorio je tezge, viđaće ga letos za miksetama gosti diskoteka u Budvi, Tivtu, Herceg Novom, Sutomoru... Kaže, radiće za 450 evra za noć vikendom, odnosno 300 evra radnim danima, a sa sobom vodi i barmena, kao i plesačice. U kuću „Velikog brata“ ušao je sa reputacijom zavodnika ženskih srca, a iz nje izašao intimno blizak sa Danicom Kordić iz Inđije.


"Jeste, bilo je ljubavi među nama, ali odavno više nismo zajedno. Čak se više i ne čujemo", kaže Arsa, za koga se sada šuška da gaji blisko prijateljstvo sa aktuelnom mis Srbije Jelenom Marković i tvrdi da su zasad samo dobri prijatelji.

2024 © - Vesti online