Ponedeljak 14.06.2010.
18:00
Blic

Filmska režija za novi Čolin spot

Zdravko Čolić

Iako upravo radi na filmu o sjajnom fudbaleru Rambu Petkoviću, Darko Bajić je našao vremena da uradi spot svom dugogodišnjem prijatelju pa se ovih dana intenzivno snimalo na nekoliko lokacija u Sremskim Karlovcima i u Krčedinu.

Priča u kojoj se radnja plete oko svadbe mladog bračnog para odlično se uklapa uz tekst pesme "Kad pogledaš me preko ramena“. Popularni Čola je gost na svadbi i komunicira i s mladom i sa mladoženjom. Veselo društvo se dobro zabavlja u konobi, uz zvuke vesele Čoline muzike. Deonice u kojima Čola peva uz pratnju tamburaškog orkestra snimljene su na različitim lokacijama.


Ovaj spot biće i najava početka velike svetske turneje "Kad pogledaš me preko ramena“ Zdravka Čolića, koja će početi 31. jula na sarajevskom stadionu "Koševo“. Producenti koncerta u Sarajevu već počinju sa opsežnim pripremama za ovaj spektakl na kome će tehnika biti dopremljena u trideset šlepera. Interesovanje za ovaj koncert je ogromno i nesumnjivo je da će Čola ponovo dati sve od sebe da napravi spektakl za pamćenje u svom rodnom gradu.

2024 © - Vesti online