Ponedeljak 17.10.2016.
08:50
alo.rs, Vestionline

Sina "kralja kockarnica" ipak ubili otmičari?

Privatna arhiva
Aranđel Majkić

- Moj sin je definitivno ubijen na pločniku, i to na svirep način. On se nije ubio, niti je nameštao antenu, kako su plasirane priče. On je tog dana bežao od dvojice nepoznatih muškaraca koji su bili u našoj ulici, a to su videli i svedoci. Ispred naše kuće bio je parkiran nečiji džip zatamnjenih stakala - kaže Lidija Majkić, čiji je sin nađen mrtav 29. jula u Radanskoj ulici kod broja 17 na Dedinju, u blizini porodične kuće.

Ona naglašava da je kao laik odmah videla da njen sin nije pao sa krova kuće visoke deset metara, jer mu je telo bilo u savijenom položaju. Aranđelova majka dodaje da je inspektor bez ikakve istrage i obdukcionog nalaza rekao da je suicid u pitanju.

- Ne znam samo na osnovu čega je to rekao. Niko se nije bavio dvojicom muškaraca u tamnim majicama koji su se predstavili mojoj ćerki kao policajci. Oni su odmah nestali sa lica mesta i odvezli se u velikom džipu zatamnjenih stakala - naglašava Lidija Majkić.

Na pitanje ko je imao interes da ubije njenog sina, kaže:

- Ne mogu da kažem tačno, ali mislim da je u pitanju otmica ili finansijska korist. S obzirom na vrstu posla kojim se bavi moj suprug Milorad Majkić, našoj deci su trebale adekvatne mere zaštite. Moj sin nije imao obezbeđenje, a nemaju ga ni ostali članovi porodice. Da je imao adekvatnu zaštitu, ovo se ne bi dogodilo.

2024 © - Vesti online