Ponedeljak 17.10.2016.
08:34
Vestionline

"Velika se sila upregla protiv male Crne Gore. Nije bilo lako"

Tanjug
A sad slobodno u NATO

On je poručio da je DPS odbranio Crnu Goru i njen put ka evroatlantskim integracijama, i najavio je da će ta stranka sa svojim tradicionalnim partnerima, manjinskim partijama, vrlo brzo formirati novu vladu.

Aktuelni premijer je zahvalio biračima i poručio da je DPS odbranio Crnu Goru i pravo da, kako je rekao, slobodno upravljaju svojom budućnošću. 

- S pravom se radujete, DPS je opet pobedila. Velika se sila upregla protiv male Crne Gore. Nije bilo lako - poručio je on, dodavši da Crna Gora nastavlja putem sigurne evropske budućnosti.

Kako je rekao, u narednih nekoliko meseci ratifikovaće pristupni protokol s NATO. Tokom mandata nove vlade će se intenzivirati pregovori sa EU i privesti kraju započeti ekonomski projekti. Zahvaljujući se pristalicama na podršci i glasovima, Đukanović je rekao: 

- Pomogli ste Crnoj Gori da odbrani nezavisnost, nacionalno dostojanstvo i budućnost potomaka i time potvrdili da je večna Crna Gora. Vi ste glasajući za DPS odbranili nezavisnost i odbranili čast naših predaka i budućnost naših potomaka - rekao je Đukanović i dodao: - Neka je večna Crna Gora!

b

2024 © - Vesti online