Nedelja 16.10.2016.
18:58
Vestionline, Tanjug

Vučić najavio žestok obračun sa kriminalcima

Tanjug
Nema nikakvih novih informacija u vezi sa hapšenjem Bratislava Dikića u Crnoj Gori: Premijer Srbije

On je poručio kriminalcima iz drugih zemalja da se vrate u svoju, jer u Srbiji to više neće moći da rade.

- Žestoko ćemo se obračunati sa onima koji misle da im je Beograd prćija i da po Beogradu mogu da ubijaju kako stignu, pa nek dobro razmisle da li su jači od države ili nisu - rekao je Vučić novinarima u Nišu.

On im je poručio da će Srbija da pobedi bez obzira na cenu koju će morati da plati. 

- To da idu da ubijaju, da jedan pišti iz teretane, a drugi pištaljkom s puta, ko će kad da puca, jedan kalašnjikov, drugi kalašnjikov... To neka zaborave i neka to vrate u svoju zemlju, a u našoj državi to neće da rade - poručio je Vučić. 

On je rekao da njegova reakcija na događaj od pre dva dana, kada je, inače, ubijen jedan od vođa navijača Partizana, nije bila reakcija samo na jedan dnevni događaj i istakao da će se država obračunati sa kriminalcima, bez obzira na cenu koju može da plati. 

Premijer je izjavio i da nema nikakvih novih informacija u vezi sa hapšenjem penzionisanog generala MUP-a Bratislava Dikića u Crnoj Gori, i da će biti interesantno da se vidi šta će se dalje dešavati. 

"Ništa zvanično nismo dobili", rekao je Vučić novinarima u Gradskoj kući u Nišu, ogovarajući na pitanje da li ima novih informacija u vezi tog dogadjaja. 

"Dobro je da se nista nije dogodilo", rekao je premijer, ali je dodao da će "biti interesantno da se vidi šta će se dalje dešavati". 

On je dodao da je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću naložio da se o tome napravi izveštaj. 

2024 © - Vesti online