Nedelja 16.10.2016.
11:40
M. Topalović - Vesti

Gvardiola:Nikad neću promeniti stil igre

Reuters
Đozep Gvardiola

Mančester siti je pod vođstvom Gvardiole imao fenomenalan start nanizavši 10 uzastopnih pobeda. Ali, posle meča sa Evertonom  na Etihadu treću utakmicu uzastopno “građani“ ne znaju za pobedu.

Tim iz Liverpula odneo je bod (1:1), a Sity nije iskoristio čak dva penala. Odmah su usledile kritike na Gvardiolin račun zbog toga što njegovi igrači dominaciju na terenu ne mogu da pretvore u čiste šanse i golove.

- Tim može da bude predmet raznih komenatara, ali nikada neću promeniti način na koji želim da igram fudbal. To je jedini stil koji poznajem - kazao je Gvardiola i dodao:

- Učinili smo sve. Ne možemo biti previše razočarani, jer nas čeka put u Barselonu. Nisam frustriran. Čestitao sam Evertonu na tome kako se branio. Tužan sam zbog igrača, jer su zaslužili da pobede.

Zahvaljujući golu Lukakua (64.) Everton je poveo. Bod domaćinu spasio je rezervista Nolito u 72. minutu, samo što je ušao na teren i to na svoj 30. rođendan. Penale za Sity nisu realizovali Kevin de Brujne u 43. i Serhio Aguero u 70. minutu.
 

2024 © - Vesti online