Subota 15.10.2016.
19:37
Vestionline

Joj, Srbijo: Fudbaleri Partizana u majicama sa likom ubijenog Saleta Mutavog

partizan.rs
Šta li će da im kaže Vazura: Fudbaleri Partizana na meču sa Voždovcem

U potpisu je stajalo - "Dobro pamtim sve". Da li su fudbaleri mislili na događaje iz aprila ove godine, kada je Stanković učestvovao u brutalnom prebijanju obezbeđenja generalnog sekretara Partizana Miloša Vazure? Naravno, igrači su te majice morali da nose. Zna se da u Srbiji navijači vode glavnu reč.

- Ne znam čija je ideja bila da nosimo majice. Samo su nam dali i izašli smo u njima - rekao je posle meča prvotimac Partizana Alen Stevanović.

Pročitajte još:

partizan.rs
youtube.com/informational and entertainment channel

* Ko je bio Sale Mutavi, ubijeni vođa navijača Partizana?

* Partizanova samba na "krovu"

Ovaj trend nije nov. Fudbaleri Zvezde su ranije davali podršku Urošu Mišiću, koji je robijao u zatvoru zbog napada na policajca, a nosili su majice sa likom Velibora Dunjića, koji je takođe ubijen u krimanalnom obračunu.

Aleksandar Stanković je u prošlosti bio navijač Crvene zvezde, a 2013. godine je pravosnažno osuđen na pet godina robije zbog trgovine drogom i nelegalnog posedovanja oružja. Naravno, nikada nije ležao u zatvoru zbog toga. U međuvremenu je postao navijač Partizana i kao vođa grupe "Janičara" postao je jedan od najžešćih momaka sa "juga".

Sale Mutavi je ubijen u pucnjavi u Beogradu koja se oko 21 čas u četvrtak dogodila na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu.

2024 © - Vesti online