Petak 14.10.2016.
12:21
M. Topalović - Vesti

Manćini otkrio zanimljive detalje o Balotelliju

Reuters
Mario Baloteli, napadač Nice

- Radio je mnogo nepotrebnih stvari. Sećam se jedne situacije. Pre treninga svim igračima sam objasnio da pripaze na Klišija jer se tek oporavio od povrede. Iz neobjašnjivih razloga Baloteli je nad njim napravio tako grub prekršaj da je to izgledalo strašno - izjavio je italijanski stručnjak, a zatim dodao - Bio je u sukobu sa nekim saigračima zbog svog ponašanja tako da je želeo da se vratiti u Italiju. Bio sam razočaran jer sam smatrao da je mogao još mnogo dobrih stvari da učini za Mančester siti.

Podsetimo, Manćini je 2010.godine Balotelija doveo u Mančester siti, ali italijanski napadač nije puno pokazao na "Etihadu". U januaru 2013. napustio je "građan" i prešao u Milan. Od tog trenutka karijera mu je išla silaznom putanjom, da bi na kraju izgubio i mesto u reprezentaciji Italije. Prelaskom i partijama u dresu Nice najavo je vaskrsnuće.

- To što Mario danas ne igra u italijanskoj reprezentaciji, isključivo je njegova krivica. Mislim da je on najbolji italijanski napadač u nekoliko poslednjih godina i šteta je što ne igra za reprezentaciju. Ipak, treba da poraditi na svom ponašanju. Nije to tako teško - za kraj je izjavio Roberto Manćini.

2024 © - Vesti online