Petak 14.10.2016.
09:59
alo.rs, Vestionline

Maca Diskrecija: Poslanik SNS-a voli da ga jašem i gazim štiklama!

instagram.com/macaprivatno
Maca Diskrecija i nije baš diskretna...

Ona kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

"Hteli ste ime osobe sa kojom imam seks i ko me je častio sa pet hiljada evrića. E, pa, izvolite - Dragan Šormaz voli seks u džakuziju i ima veliki ponos", napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

- Dragan voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu ga pušim do ja*a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv*ši. Posle dva puta pada mu ponos. Hteo je da imamo seks bez kondoma, ali ja na to nisam pristala - otkriva Maca, prenosi tabloid "Alo!".

S obzirom na to da je do sada negirala da se bavi prostitucijom, novinare je zanimalo kako je došlo do toga da dobije i novčanu nadoknadu za seks.

- Mi smo se upoznali preko sajta. Tu ljudi traže seks, druženje... Tek kada smo se sreli, rekao mi je ko je on. Ja sam potom na internetu ukucala njegovo ime i videla da je mnogo poznat i jak. Zato me je i častio - sa osmehom dodaje starleta, koja pokušava da postane pevačica, i naglašava da se ne plaši da će zbog ovog priznanja imati probleme.

- Nisam se upoznao sa njom, a ne znam ni ko je ona. Baš me briga ko je šta napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja sa rijaliti učesnicima - izjavio je Šormaz telefonom za "Alo!".

Inače, ovaj političar se 2012. godine po drugi put oženio sa izvesnom Sandrom. Svadba je bila u Smederevu, odakle je i mladoženja, a bračni par ima i dete.

2024 © - Vesti online