Sreda 12.10.2016.
22:16
Vestionline, Informer

Sekin sin nema ni mesec dana, a već ima...

instagram.com/seka_aleksic
Majka koja čuva poklone koje je dobio njen sin Jakov: Seka Aleksić 

Novopečena mama odlučila je da na vreme obezbedi dečaka, pa sav novac koji mališan dobije uplaćuje na njegovo ime.

- Čim se Jakov rodio, Seka i Veljko su otvorili devizni račun za dečaka. Prijatelji, kolege i rodbina koji obilaze mališana uglavnom mu poklanjaju novac. Kao odgovorni roditelji, odlučili su da mu te pare sačuvaju. Prvo su Seka i Veljko uplatili sumu novca na štednu knjižicu, a potom i sve ono što je Jakov dobio posle rođenja - kaže izvor "Informera" blizak pevačici.

On dodaje da je paru veoma bitno da njihov prvenac ima svoj fond kojim bi jednog dana mogao da raspolaže.

- Oni su svesni da sve može da se promeni tokom noći, da oni sada imaju novca, ali da se ne zna šta život nosi. Zbog toga žele da Jakov već sad ima nešto na svoje ime. Sve što bude dobio za rođenje i naredne rođendane ići će na taj račun - tvrdi izvor.

Sve za prvenca

Jakov već uživa sve blagodeti toga što je sin Seke Aleksić. Pevačica je renovirala celo jedno krilo vile za njega, a kupila mu je i gomilu stvari i igračaka. Pored toga, Sekine kolege i fanovi već su joj ispunili kuću poklonima.

instagram.com/seka_aleksic
Prvenac Seke Aleksić

On otkriva da je plan da se, ukoliko bude potrebno, taj novac iskoristi za dečakovo školovanje.

- Jakov će verovatno ići u privatnu školu, a one nisu nimalo jeftine. Oni će, ukoliko zatreba, deo novca iskoristiti za njegovo školovanje. Ako bude išao na fakultet, moći će da bira koji poželi. Naravno, ako im taj novac ne zatreba, ostaje da Jakov, kad poraste, uradi s njim šta želi - priča sagovornik lista i dodaje da oni vrlo ozbiljno razmišljaju o sinovljevoj budućnosti:

- Tu bebu su dugo čekali i donela im je veliku radost. Mada uživaju u svakom trenutku sa njim, oni već planiraju gde bi mogao da ide u vrtić, raspituju se u vezi sa najboljim školama, razmišljaju kojim bi sportom mogao da se bavi.

2024 © - Vesti online