Sreda 12.10.2016.
17:19
Vestionline

VIDEO: Devojka ubijena na prvom sastanku

facebook.com/Warriena Wright
Žrtva monstruma

Verena je žrtva mladića kog je upoznala preko društvene mreže Tinder.

Gejbl Tosti optužen je za ubistvo Verene pošto je ona pala sa balkona na koji je Gejbl zaključao posle žestoke svađe. 

Tužioci tvrde da je nesreći prethodila prava borba devojke za život u obračunu sa nasilnikom i da je bila toliko uplašena da je pokušala sa se spusti na terasu ispod one na kojoj je bila, ali je pala i nastradala.

Snimci sigurnosnih kamera koji su danas objavljeni na sudu prikazuju susret ovog para u Kvinslendu u Australiji, koji je zakazan posle dogovora na popularnoj aplikaciji za upoznavanje.

Na snimku se vide Gejbl i Verena dok stoje i razgovaraju, potom se grle i idu ka baru. Vidi se i njihov izlazak iz kafića, šetnja po ulicama i ulazak u zgradu u kojoj stanuje optuženi. Prikazane su i scene Vereninog ulaska u lift sa optuženim za ubistvo, što je i poslednji put da je viđena živa. Pogledajte video:


Kamere su snimile i šta se dešavalo posle ubistva - Gejbla koji izlazi iz lifta posle stravičnog čina, i koji na sebi sada ima zelenu košulju i luta ulicama.

Na osnovu poruka koje je par razmenjivao, a koje su danas takođe prikazane na sudu, vidi se da su se dogovorili da se vide i popiju piće, kao i da su u stanu imali seksualni odnos, ali da je onda došlo do svađe i pretnji.

Gejbl je navodno pretio devojci da će je ubiti i onda je zaključao na balkonu, posle čega je došlo do tragedije. Tridesetogodišnjak na sudu tvrdi da nije odgovoran za ubistvo i da je devojka sama pala. Nesreća se odigrala u avgustu 2014, a sada je u toku suđenje.

2024 © - Vesti online