Sreda 12.10.2016.
12:06
espreso.rs

Dunju Ilić opet manijački pretukli: A razlog je neverovatan! (VIDEO)

Z. K. Munja
Ovako izgleda kad je ne tuku: Dunja Ilić

Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost, pre samo nekoliko dana objavila je provokativan video snimak u kom se gola mazi u krevetu, a sada je situacija mnogo gora.

Naime, Dunja je postavila video snimak u kome pokazuje podliv na oku, a vrlo dobro pamtimo još uvek kako je pre nekoliko meseci bila pretučena jer je po njenim rečima branila Srbiju.

Ona je puna incidenata non-stop, pa je tako uzburkala javnost kada je promenila veru i prešla u islam, a zatim se udala i razvela brzinom svetlosti.

Čak je i britanski Dejli mejl pisao o tome kako je pevačica u Srbiji pretučena jer je muslimanske veroispovesti.

Dunja, koja je već bila žrtva nasilja, u opisu najnovijeg snimka je kratko napisala: "Odmah hoću beneficirani staž. Pomeša me čovek pa ja dobih preko oka. Mamicu mu". Uz komentar, pevačica je dodala i nekoliko smajlija, iako nikome nije bilo jasno šta je smešno.

Kako bi "smirila strasti", pevačica je objasnila da ju je jedan čovek pomešao sa nekom konobaricom i udario joj šamar od kojeg je dobila podlive. Ona je dodala i da se ne ljuti jer je u pitanju greška, a da joj je smešno to što uvek "naj**e ni kriva ni dužna".

2024 © - Vesti online