Utorak 11.10.2016.
18:04
Vestionline, Tanjug

Grujičić: Spreman sam da odem u Potočare

Srna
Dobio podršku srpskih stranki: Novi gradonačelnik Srebrenice Mladen Grujičić

Kako se navodi, gotovo je izvesno da će novi načelnik Srebrenice biti nezavisni kandidat, kojeg su podržale sve srpske stranke Mladen Grujičić.

Nakon što su obrađena sva redovna biračka mesta i određeni deo glasova koji su stigli poštom, Grujičić ima 4.553 glasa, a aktuelni gradonačelnik Ćamil Duraković 2.567 glasova.

Ostalo je još prebrojavanje određenog broja glasova koji su stigli poštom i glasova u odsustvu. 

- Matematika je pokazala da sam ja u prednosti koja se ne može stići. Očekujem još određeni broj glasova poštom, otprilike 200, a kada su u pitanju glasovi u odsustvu mislim da tu neću imati nijedan glas - kazao je Grujičić za "Klix.". 

Dodao je i kako je kao novi načelnik Srebrenice spreman da poseti Potočare, naglašavajući da u obeležavanju godišnjice 11. jula neće biti nikakvih promena. 

- Apsolutno sam spreman otići i odati počast u Potočare. Ovu kandidaturu sam i prihvatio jer želim da Srebrenica krene napred. Sve žrtve poštujem i saosećam s njima. U Srebrenici je gotovo svaka porodica izgubila nekoga, pa tako i ja. Znam šta su porodice proživljavale u ratu i poslije rata. U obeležavanju 11. jula neće biti nikakvih promena, a Opština će pomagati koliko bude u mogućnosti - poručio je Grujičić.

2024 © - Vesti online